О Милан Петровић

Web dizajner i sistem administrator. Web designer and microsoft system administrator \ network admnistrator. Online Marketing i Web design, Beograd, Srbija. Seo optimizacija vašeg web sajta, budite prvi na googlu, Urologija Beograd, Srbija. Skidanje kondiloma kod muškaraca, brisevi, spermogram, infertilitet - neplodnost kod muškaraca, problemi prostate. Ordinacija u Beogradu, Skidanje kondiloma kod muskaraca, polne bolesti, Hlamidija, povoljne cene. Uklanjamo kondilome, lečimo sve vrste polno prenosivih bolesti kod muškaraca. Urolog doc. dr Dragičević, klinika Beograd. Kardiolog Beograd. Kardiološka ordinacija, EKG i holter dijagnostika, kardiolog Dr Simić., Zvučni šok talas ESWT - Lek za petni trn. Šok talas terapija - fizijatar dr Vera Uzelac, Beograd. Pelet prodaja i proizvodnja. Fabrika peleta od drveta - bukva, orah... distribucija i prodaja - Beograd, Kraljevo, Raška, Čačak, Tutin, Novi Pazar, cela Srbija. Villa Petrovac, Crna gora, Montenegro... apartmani, nekretnine, prodaja, timesharing, Popravke veš mašine, frižidera, klima urežaja. Knjige o servisu bele tehnike i priručnici za servis klima uređaja. Servis klime i bele tehnike, Beograd. Butik za punije, maloprodaja i veleprodaja. Odeća za punije žene, proizvodnja i prodaja za debele, Za punije, maloprodaja i veleprodaja. Garderoba za punije dame, proizvodnja i prodaja za debelice. Knjigovodstvo, agencija u Beogradu. Knjigovodstvena agencija Rozal, Beograd, Srbija. Program za maloprodaju, program za prodavnicu, program za finansijsko poslovanje, ERP softver, poslovni softver. Beograd, Srbija., Program za prodavnicu, povoljan. program za maloprodaju. Maloprodajni softver, program za maloprodaju. software za maloprodaju, softver za prodavnicu. Изучение сербского языка с русским преподавателем. Učenje srpskog jezika za Ruse u Beogradu ili online preko skype, Beograd, Srbija.

Предавања у НБС за ученике БС

У четвртак, 5. априла 2012. године у просторијама НБС у Београду, одржана су предавања за ученике Банкарског службеника из 7 школа у Србији.

Ученици су дошли из следећих градова: Суботице, Ниша, Ужица, Крагујевца, Чачка и Београда. Поред предавања, ученици су посетили Ковницу новца (ЗИН) у Топчидеру  и музеј НБС.

Овај догађај је резултат споразума наше Заједнице са ГД и НБС.

Трговинско пословање са практичном наставом – Републичко такмичење 2012. – Сомбор

Републичко такмичење из Трговинског пословања са практичном наставом одржано је 30. и 31. марта 2012. године у Сомбору. Учествовало је 13 школа.

Прво место освојила је Економско-трговинска школа из Пожаревца.

Преузмите коначну ранг листу (екипну и појединачну):

TRGOVINSKO POSLOVANJE SA PRAKTICNOM NASTAVOM – ekipno-Republicko takmicenje 2012 – Sombor

TRGOVINSKO POSLOVANJE SA PRAKTICNOM NASTAVOM – pojedinacno-Republicko takmicenje 2012 – Sombor

Састанак УО Заједнице – бр. 5

Пети састанак УО Заједнице одржан је у Првој економској школи у Београду 27. марта 2012. године. Састанку су присуствовали сви чланови УО.

Донети су следећи закључци:

1. Полагање матуре – теоријски део (тест)  биће одржано у уторак 12. јуна 2012. у 10 часова

2. Потребно је сачинити предлог Споразума између Заједнице и ГИЗ-а. Рок – средина маја, задужени – Миша Гавриловић и Драган Алексић.

3. Новац од Завода за издавање уџбеника ће бити ускоро уплаћен на рачун Заједнице – 160.000,00 РСД.

4. УО Заједнице иницира разговоре са ГИЗ-ом на тему да се ангажује консултантска кућа, да се по одласку ГИЗ-а умреже све интересне групе настале на њихову иницијативу.

5. Сарадња Заједнице са НБС и ГД функционише беспрекорно.

6. Друштво математичара Србије даће подршку Републичком такмичењу из математике које организује наша Заједница и МПН.

Пословна економија – Републичко такмичење 2012. – Панчево

Републичко такмичење из Пословне економије одржано је 30. марта 2012. године у Панчеву. Такмичење је одржано у једном дану по одлуци УО Заједнице и организатора. Разлог промени сатнице такмичења је блокада путева.

Учествовале су 32 школе.

Прво место је освојила Економско-трговинска школа из Бора.

Преузмите целокупну ранг листу:

POSLOVNA EKONOMIJA – Republicko takmicenje 2012 – Pancevo

Основи економије – Републичко такмичење 2012. – Аранђеловац

Републичко такмичење из Основа економије одржано је 23. и 24. марта 2012. године у Аранђеловцу. Учествовало је 47 школа.

Прво место је освојила Економско-трговинска школа из Крушевца.

Преузмите целокупну ранг листу:

OSNOVI EKONOMIJE – Republicko takmicenje 2012 – Arandjelovac

Пословна информатика – Републичко такмичење 2012. – Ниш

Републичко такмичење из Пословне информатике одржано је 23. и 24. марта 2012. године у Нишу. Учествовало је 25 школа.

Прво место је освојила Економска средња школа „Боса Милићевић“ из Суботице.

Преузмите целокупну ранг листу:

POSLOVNA INFORMATIKA – Republicko takmicenje 2012. – Nis

Састанак УО Заједнице – бр. 4

Четврти састанак УО ЗАЈЕДНИЦЕ одржан је 20. октобра 2012. у Првој економској школи у Београду. Донете су следеће одлуке:

 1. Једногласно усвојен Финансијски извештај Заједнице за 2011. годину.
 2. Донета је одлука да се упути допис свим школама домаћинима такмичења, да организују округли сто на коме ће разматрати правилнике о такмичењима и дати предлоге за евентуалне измене и допуне за следећу школску годину.
 3. Донета је одлука да се контактирају приватни факултети помогну у финансирању такмичења.
 4. Донета је одлука да се постигне договор са факултетима да сносе трошкове за своје професоре који састављају задатаке за републичка такмичења.
 5. Донета одлука да се предложи МПН да рационалније организације потписивања уговора са директорима школа домаћина такмичења.
 6. Донета одлука о представницима Заједнице који ће присуствовати републичким такмичењима и да се о томе школе домаћини званично обавесте.
 7. Донета је одлука да се пошаље допис школама о начину плаћања чланарине и након извршене уплате пошаље рачун.
 8. Донета је одлука да се предложи Заводу за унапређивање образовања и васпитања да укључи представника Заједнице као члана за припрему матуре (представник је Саковић Милибор)
 9. Донета је одлука да се од Завода за унапређивање образовања и васпитања тражи обавештење о резултатима прошле матуре.
 10. Донета је одлука да се од Завода тражи информација путним трошковима професора-сарадника Завода.
 11. Донета је одлука да чланови Заједнице у комисији Пројекта за имплементацију нових профила буду Ницовић Владан и Саковић Милибор.

Прва Скупштина Заједнице

У петак, 16. децембра 2011. године одржана је прва Скупштина Заједнице економских, правно-биротехничких, трговинских и туростичко-угоститељских школа Републике Србије. Скупштина је одржана свечаној сали Прве економске школе у Београду и присуствовало је 77 школа.