Јануарски рок за матурски испит и завршни испит у школској 2018/19. години

Теоријски део матурских и завршних испита који се реализују на националном нивоу у подручјима рада Економија, право и администрација и Трговина, угоститељство и туризам  ће се одржати у уторак, 29. јануара 2019. године у 10:00 часова.

Потребно је да школе доставе податке ЗУОВ-у о броју ученика и образовном профилу који полажу матуру и завршни испит у јануарском испитном року, на маил: milos.jovanovic@zuov.gov.rs

 

Пројекат Еуробанке „Школа као нацртана за Вас“

Еуробанка је у марту 2018. започела свој нови друштвено одговорни пројекат „Школа као нацртана за Вас“, који подржава МПНТР.

Еуробанка одређени део средстава од својих прихода ће усмерити за опремање и модернизацију средњих школа чланица ЗАЈЕДНИЦЕ.

Средње школе приликом конкурисања потребно је да попуне образац и пошаљу пријаву за донацију на маил адресу: corporate-communication@eurobank.rs или на адресу: Eurobank a.d., Сектор Маркетинга и корпоративних комуникација, Вука Караџића бр. 10, 11000 Београд.

Преузмите образац: EUROBANKA-Obrazac prijave za donaciju srednje skole 12.12

Рок за пријаву је 25. фебруар 2019. године

Осма редовна Скупштина Заједнице – Нови Сад

У четвртак и петак, 06. и 07. децембра 2018. године, у Новом Саду, одржана је осма редовна Скупштина Заједнице. Домаћин Скупштине била је Средња школа „Светозар Милетић“.

Учествовало је 54 школа.

Гости Скупштине су били представници ЗУОВ-а, Економског факултета из Београда, Универзитета Сингидунум, факултета МЕФ, Удружења банака Србије, софтверске фирме ASSECO SEE и Еуро банке.

У оквиру тачке актуелности говорили су представници ЗУОВ-а Гојко Бановић и  Радиша Микарић.

Преузмите закључке са осме Скупштине Заједнице: Zakljucci sa 8. Skupstine-Novi Sad-06-07-12-2018

Преузмите материјал: POSLE VIII SKUPSTINE-Novi Sad-07-12-2018

Преузмите слике: Slike-VIII Skupstina -Novi Sad-06-07-12-2018

Споразум ASSECO SEE и ЗАЈЕДНИЦА

Споразум између софтверске фирме ASSECO SEE d.o.o Beograd и наше ЗАЈЕДНИЦЕ потписан је 9. октобра 2018. године.

Споразум се односи на коришћење банкарског софтвера у школске сврхе а за потребе обуке ученика, у виртуелним банкама, у образовном профилу Службеник у банкарству и осигурању.

Овом приликом, у име свих школа, запослених и ученика, захваљујем   се руководству ASSECO SEE на подршци и помоћи коју су дали образовном систему Србије.

Председник УО Заједнице

М. Саковић