Јунски рок за матурски и завршни испит 2019/20. године

Теоријски део матурских и завршних испита који се реализују на националном нивоу у подручјима рада Економија, право и администрација и Трговина, угоститељство и туризам одржаће се у уторак, 09. јуна 2020. године у 10:00 часова.

Важне информације и линкови:

  • Узимајући у обзир ситуацију у којој се налазимо, Завод је донео одлуку да тест за проверу стручно-теоријских знања буде конципиран на следећи начин: садржаће задатке из одговарајућег Приручника, који обухватају комплетно градиво из првог, другог и трећег разреда а из четвртог разреда садржаће задатке који се односе на градиво обрађено до 1. марта 2020. године.
  • Листа изузетих задатака је већ објављена и може са погледати на страници сајта посвећеној  матурским и завршним испитима.
  • У циљу благовремене организације матурског испита, СВАКА школа чији ученици полажу тест стручно – теоријских знања мора попунити следећи упитник, иначе ће се сматрати да школа НИЈЕ пријавила испит. Рок школама за пријаву испита је 22.5.2020. године  Линк за пријаву испита.

Сарадња са ББА

Београдска банкарска академија (ББА) – Факултет за банкарство, осигурање и финансије, у претходном периоду је за ученике и наставнике свих школа ЗАЈЕДНИЦЕ организовала и и реализовала шест предавања на даљину.

Овом приликом се захваљујемо свим професорима и њиховим сарадницима на помоћи и труду који су уложили у развој средњошколског образовања учењем на даљину.

Преузмите презентације свих предавања: BBA-prezentacije predavanja-april-maj 2020

Услуживања са практичном наставом и конобар – учење на даљину

У циљу побољшања наставе учењем на даљину, достављамо вам линк за сајт специјализован за  ученике и наставнике услуживања са практичном наставом и конобаре https://sites.google.com/site/eduvejter/home.
Аутор сајта је Урош Дучић, наставник у Средњој школи „Милоје Васић“ из Великог Градишта.